Lions Clubs International - Piiri 107-A

Luonnollisesti yhdessä - Naturligt tillsammans

Hyödyllistä koulutusta tarjolla

LC Littoinen järjestää yhteistyössä 107 A -piiriorganisaation kanssa lioneille, sekä miehille että naisille, tarkoitetun järjestyksenvalvojan peruskurssin. Koulutuksen kesto on 40 oppituntia (45 min). Kurssi sisältää teoriaopetusta ja käytännön harjoittelua ja siihen sisältyy erillisinä osioina voimankäytön, palo- ja pelastustoimen sekä hätäensiavun osuudet.

Koulutuksen tavoitteena on antaa sen hyväksytysti suorittaneelle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana järjestyksenvalvojista annetun lain määrittämissä tilaisuuksissa. Lions-toiminnassa tällaisia tyypillisiä yleisiä tilaisuuksia ovat erilaiset aktiviteetteina järjestettävät messut, markkinat, kotiseutujuhlat ja liikuntatapahtumat sekä muut vastaavat yleisötilaisuudet, jotka laajuutensa vuoksi edellyttävät poliisin myöntämää järjestämislupaa. Lupavaatimuksia on voimakkaasti lisätty ja omien järjestyksenvalvojien käyttäminen klubien tapahtumissa tuo tuntuvia säästöjä. Klubeille tarjoutuu myös mahdollisuus varainhankintaan. Järjestyksenvalvojien tarve on kasvava.

Kurssi toteutetaan iltaopetuksena keskiviikkoisin 1.-29.11.2017 klo 18-22 sekä erikseen sovittavista iltajaksoista pienryhmäkoulutukseen. Teoriaosan kouluttajana toimii Ismo Mäntylä; voimankäytön, paloturvallisuuden ja ensiavun kouluttajina toimivat kyseisen erityisalan ammattihenkilöt ja nämä opetusjaksot annetaan pienryhmäopetuksena enintään 10 henkilön ryhmissä.

 
Kurssin oppimateriaali jaetaan paperiversiona osallistujille.

Koulutuspaikkana on Kaarinan lukio, Voivalantie 7, Kaarina. Koulun pihalla on riittävästi parkkipaikkoja.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä n. 30 osallistujaa, ilmoittautuminen 24.10.2017 mennessä tästä linkistä tai alla olevasta napista. Lisätietoja antaa tarvittaessa LC Littoinen/Jarkko Koskinen, yhteystiedot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 822 855. Kurssille hyväksytyille ilmoitetaan asiasta 26.10.2017, minkä jälkeen tulee suorittaa osallistumismaksu 180 € ennen koulutuksen alkamista LC Littoisten aktiviteettitilille FI37 4309 1350 0025 96. Maksun tiedonantokenttään tulee merkitä osallistujan nimi ja klubitieto.

Lataa esite/kutsu tästä.


IlmoittautuminenNappi


LC Littoinen

LC Littoinen

Linkit

2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiMylci

Jasenrekisteri

PunainenSulkaPalkki

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Turku 2016 linkkilaatikkko

Lions 2017 Joensuu Linkki