Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

lionlogo 2c 100president2017 2018

Arvoisat A-piirin leijonat,

Leijonavuosi 2017 – 2018 lähenee loppuaan ja valmistuminen seuraavaan kauteen on täydessä käynnissä. Kesäkin saapui yllättäen tänne Lounais-Suomeen, kevät taisi mennä muutamassa päivässä, niin kuin kesä yleensä on mennyt. Toivotaan että kaikkien kesälomille riittää aurinkoisia päiviä.

Vuosikokouksessa Oulussa tehtiin taas meitä kaikkia koskevia päätöksiä. Leijonatalon myynnille annettiin KVN:lle valtuutus, jäsenmaksua ei tarvinnut korottaa ja uudet puheenjohtajat saivat mandaattinsa. Liiton puheenjohtajana on ensi kaudella CC Pirkko Vihavainen, LC Juva/Luonteri ja VCC on PDG Aarne Kivioja, LC Helsinki/Pakinkylä.

LC Littoisten klubialoite sydäniskureiden hankinnasta ei mennyt liittotasolla läpi, mutta saimme läpi ponnen, jossa klubeja kehoitetaan kartoittamaan paikkakunnillaan sydäniskureiden tarve. LC Littoinen jatkaa kuitenkin aktiviteettiaan ja kuvernööriltä on lähtenyt muille DG:lle vetoomus asioiden hoitamisesta. Toivon että A-piirin alueellakin jokainen klubi kartoittaa mahdollisen tarpeen paikkakunnallaan.

 
Jos klubit ovat jo laitteen hankkineet, tulisi tarkastaa että ne on kirjattu valtakunnalliseen rekisteriin (defi.fi)

Suomen n. 3000 sairaalan ulkopuolisesta laitteesta on rekisteröity runsaat 1600. Asia on mielestäni todella tärkeä. Suomessa äkilliseen sydänpysähdykseen menehtyy vuosittain 5000-10000 henkilöä. Suurimmassa vaarassa ovat 45-75 vuotiaat miehet. Kun katsoo klubiemme jäsenistön ikää, alkaa olla huolestunut.

Tämä kolmevuotinen kuvernööriputki on ollut todella palkitseva, joskin myös haastava kun olen saanut tutustua niin moneen mahtavaan klubiin. Kaikki me toimimme omalla tavallamme tähdäten kuitenkin samaan palvelun päämäärään. Vuodet ovat tuoneet myös hienoja tuttavuuksia piirin alueella. On ollut enemmän kuin tärkeää saada vanhemmilta lioneilta tukea ja opastusta tässä työssä. Kiitos siitä.


Toivotan kaikille aurinkoista kesää, (ehkä maanviljelijöille myös sopivia sateita),
ja aktiivista ensi kautta.

Risto Paukku, kohta PDG

 

Tulosta PDF 


RistonYhteystiedot

Linkit

KalajokiPalkki

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkki Mylci

Jasenrekisteri

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki