Lions Clubs International - Piiri 107-A

Luonnollisesti yhdessä - Naturligt tillsammans

Lähes 200 kiersi Littoistenjärven – aikaisempaa useampi A-piiriläinen osallistui

Seitsemännen kerran järjestettyyn kaikille sopivaan tapahtumaan 18.5.2017 osallistui yhteensä 181 liikunnan harrastajaa. Littoistenjärven ympäri kiertävän reitin juoksi tai käveli lähes sama määrä osanottajia kuin ennätysvuonna 2016.

Tapahtuman järjestävät vuosittain yhteisprojektina LC Littoinen, Littoisten Työväen Urheilijat, Liedon Eränkävijät ja Turun Työpaikkaliikunta – TUPI. Mukana on myös Liedon SPR. Kisan tuotot käytetään nuorisotyöhön.

Nopeimmin reitin kiersi aikaisemminkin kärjessä ollut Niklas Wihlman. Hänen aikansa oli 26:34 ja se on uusi reittiennätys. Naisista paras oli Astrid Snäll, joka ajallaan 31:28 oli koko kilpailun toinen. Mainita kannattaa myös nuoren Roni Himasen aika 38:51, jolla ajalla hän oli kokonaiskilpailussa sijalla 17.

Vanhin reitin kiertänyt oli 84 vuotias Olavi Sula ja hänen aikansa oli 1:15:51.

 
Tapahtuma tosiaan sopii kaikille. Ennen kisaa oli kaikilla mahdollisuus osallistua Sirpa Ylikylän vetämään lämmittelyjumppaan. Juoksijoiden lähdettyä Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virran lähettämänä matkaan urheilukentän kiersivät esikoululaiset omassa kisassaan.

Lions piirin 107-A klubeille osoitetun haastekilpailun voitti tälläkin kertaa LC Turku/Kupittaa, josta matkaan lähti 5 jäsentä. Yhteensä 7 piirin klubista oli osallistuja 15.


Teksti: Pentti Jäntti
Kuva: Hanne Heikkilä - "Lähes ennätysmäärä osallistujia lähti 8,5 km lenkille"


Linkit

2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiMylci

Jasenrekisteri

PunainenSulkaPalkki

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Turku 2016 linkkilaatikkko

Lions 2017 Joensuu Linkki