Lions Clubs International - Piiri 107-A

Kerro palvelustamme - Berätta om vår service

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107 a logo ei varjoa

Kerro palvelustamme - Berätta om vår service

 

 

lionlogo 2c Eivarjoa

Ohjeita klubitoimintaan

Enpä kolme viikkoa sitten teille edellistä kirjettä kirjoittaessani tiennyt minkälainen Musta Joutsen jysähtää yhteiskuntaamme. Tällä tarkoitan meihin kaikkiin nyt vaikuttavaa vakavaa Korona viruksen aiheuttamaa epidemiaa.

Olen viimeksi kuluneen viikon jokaisena päivänä ollut mukana toimeenpanemassa aluehallintoviraston antamia rajoittamispäätöksiä. Käsittääkseni tunnenkin sekä yleistilanteen että laaditut ennusteet hyvin.

Sen vuoksi painotan.

Kuunnelkaa viranomaisia ja noudattakaa kaikkia määräyksiä sekä suosituksia.

Nyt pyydän teitä pohtimaan: ”Olisiko paras palvelus yhteiskunnallemme juuri nyt se, että pysyisimme enimmäkseen kotona ja välttäisimme fyysisiä kontakteja toisiin ihmisiini? Tämä ei mielestäni estä kauppakassin toimittamista naapurille tai lähimmäisyyttä”.

Olen tehnyt piiritasolla raskaan päätöksen keskeyttää piirin tilaisuudet toistaiseksi. En myöskään vielä tiedä koska tai miten järjestämme piirin vuosikokouksen.

 
Tiedän, että monessa klubissa on mietitty myös huhtikuun vaalikokouksen järjestämistä ja mahdollisuuksia Lionien tapaamisiin. Tässä asiassa suositukseni klubien hallituksille on yksiselitteinen.

Peruuttakaa jo koolle kutsutut kokouksenne, siirtäkää niitä tai toteuttakaa ne vain sähköpostikokouksina tai postivaaleina. Järjestäkää kokouksenne mieluiten vasta sitten, kun tilanne sen mahdollistaa. Näiden keinojen käyttöön valmistellaan piirin ohjetta ja se jaetaan käyttöönne myöhemmin.

Kysymykseen: ”Suosittiko piirikuvernööri juuri rikkomaan yhdistyksemme sääntöjä?”, on vastaukseni Kyllä.

Pysykää terveinä, pitäkää huolta lähimmäisistänne ja olkaa yhteydessä toisiinne puhelimitse ja sähköposteilla.

Heikki Mäki Lataa tulostettava versio kirjeestä:

PDF ikoni

 

 

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri