Lions Clubs International - Piiri 107-A

Kerro palvelustamme - Berätta om vår service

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107 a logo ei varjoa

Kerro palvelustamme - Berätta om vår service

 

 

lionlogo 2c Eivarjoa

Elämme uutta ”uutta normaalia”.

Uusien toimintatapojen normalisoituminen vaatii niitä koskevien päätösten lisäksi myös uusia järjestelmiä sekä tietysti myös aikaa ja opettelua. Isoin asia saattaa kuitenkin olla halukkuus tehdä toisin. Rohkeus kokeilla ja jopa epäonnistua.

Ohjeita etäkokouskokeiluun klubitasolla löydät liiton sivuilta

https://www.lions.fi/ajankohtaista/ohjeita_etakokoustamiseen_klubeille_ja_piireille/.

Lisää kokeilua seuraa. Piirin henkilövaalit toteutetaan sähköisellä äänestysjärjestelmällä toukokuussa ja koko liiton vuosikokous verkossa kesäkuun 13. päivä. Klubit ovat jo saaneet kokouskutsun piirin äänestykseen, ja edustajailmoittautumisten jälkeen vaalitoimikunta lähettää edustajalle äänestysohjeet sekä linkin äänestysjärjestelmään. Liiton kutsuja joudumme odottamaan vielä hetken.

Piirin johtotehtäviin valittavat Leijonat ovat esittäytyneet Jalopeura -piirilehden sivuilla. Tässä on vielä linkki ehdokkaiden esittelyyn, jos muistin virkistykseksi pitää lukaista jutut ehdokkaista ennen äänestystä.

Piiri pyrkii järjestämään ylimääräisen kokouksen heti, kun se on viranomaisten ohjeitten mukaan turvallista. Tuossa kokouksessa käsitellään muut sääntömääräiset asiat.

Palvelemme ja valmistaudumme palveluun.

Käsittääkseni palvelutyömme on jatkunut sopeutetusti klubien toimesta. Olemme apuna ja tukena. Emme ehkä niin näkyvästi kuin aiemmin, mutta ehkä tärkeämmin kuin koskaan.

 
Kannustan klubeja edelleen etsimään uusia tapoja toimia. Piiri haastaa teidät tähän. Lukekaa alta haaste Leijonien roskajuoksuun ja osallistukaa. Muistakaa toteuttaa tämä ja kaikki muukin palvelunne turvallisesti ja Koronaan liittyvien ohjeitten mukaisesti.

Kannustan teitä valmistautumaan myös tulevaan palveluun. Tämän linkin kautta pääsette tutustumaan piirin ensi kauden toimintasuunnitelmaan ja suunnittelemaan sen avulla myös klubinne toimintaa.

Tiedoksi jo nyt, että keväällä peruttu Hyvän mielen -konsertti ja Lasten klinikoiden kummien yhteistyö odottaa. Suunniteltu uusi konsertin aika on 7.11. klo 15.00. Paikka on edelleen Mikaelin kirkko Turussa. Tavoitteena on, että jokainen klubi myisi 4-10 lippua.

Klikkaa tästä ja tutustu lasten syöpäsairauksista ja kampanjastamme kertovaan videoon.

Haluan kertoa, että keväällä A-piirin IV-alueella tehtiin päätös ottaa alueen yhteiseksi aktiviteetiksi rivi-ilmoituksen antaminen konsertin käsiohjelmaan. Suositushinta on 100 €/klubi ja suuremmatkin lahjoitukset ovat mahdollisia. Kysykää asiasta lisää alueen puheenjohtaja Pertti Niemeltä.

Pysykää terveinä, pitäkää huolta lähimmäisistänne ja olkaa yhteydessä toisiinne puhelimitse ja sähköposteilla.

Piirikuvernööri Heikki Mäki


 

PS. Aina voi päivittää MyLion -sovelluksen tiedot, jos on tylsää eikä ole mitään tekemistä. Tätä kirjoittaessa olemme raportoineet palvelleemme lähes 48000 ihmistä ja tehneemme Lion-työtä yli 25000 tuntia.

 

Haaste kaikille piirin Lionsjäsenille

Aloita ”Plogging” ja Luonto kiittää!

Plogging on ”roskajuoksua”, jossa yhdistyvät juoksu tai kävely ja ulkoilu roskien keräämiseen. Reitti voi olla vesistöjen lähellä, kaupungissa, puistossa tai maaseudulla. Plogging sopii kaikille. Muuta ei tarvita kuin sopivat ulkoiluvaatteet ja käsineet sekä roskapussi. Kerää kävelyreittisi varrella olevat roskat talteen ja lajittele roskat lenkin jälkeen.

Ilmoita DC Britta Wianderille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 15.6.2020 mennessä kuinka monta kertaa olet ollut plogginglenkillä 10.5.-10.6.2020 välisenä aikana.

Kolmelle eniten ploggingjuoksua / -kävelyä suorittaneelle on luvassa palkinnot.

 

 


 Lataa tulostettava versio kirjeestä:

PDF ikoni

 

 

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri