Lions Clubs International - Piiri 107-A

Luonnollisesti yhdessä - Naturligt tillsammans

Leijonahuone-tiedote 2 - 10.11.2017

Lähetetty klubien osoitteisiin.

”Leijonahuoneen verkkokaupassa melkoinen kuhina!

Kuukausi on nyt kulunut siitä kun kauppa avattiin lahjoituksia (kalusteet ja osuudet) ja pinssihankintoja varten. Tänä aikana on tullut piirin klubeilta päätöksiä osallistua yhteiseen projektiin tasaiseen tahtiin. Jo 39 klubia on lähtenyt mukaan ja verkkokaupan, sekä pinssien käteismyynnin kautta on saatu kokoon n. 6500 € sisältäen pienempiä ja vähän isompia lahjoituksia.

Jokainen lahjoituksen tehnyt klubi saa nimellään varustetun laatan vanhempainhuoneiden yhteisessä käytössä olevaan tilaan sijoitettavaan tauluun.

Tavoitteenahan on kerätä 30 000 € ja aikaa on vielä ensi kausikin (2018-2019). Jos siis tulee pulaa avustuskohteista, niin ainakaan aika ei estä tekemästä useampiakin lahjoituksia tähän tarkoitukseen.

 
Kerromme hankkeen etenemisestä säännöllisin väliajoin, seuraavaksi vuoden vaihteen jälkeen.

Kaupasta löytyy vielä runsaasti niin ”myymättömiä” kalusteita ja osuuksia kuin pinssejäkin.

Terveisin

Leijonahuone-toimikunta”

 


Leijonahuone-tiedote 1 - 19.9.2017

Hyvät klubinne presidentti, sihteeri ja rahastonhoitaja!

Oheisena sähköisesti esite, jonka painettu versio tullaan toimittamaan kaikille klubeille edelleen jäsenille jaettavaksi vuosikirjojen jaon yhteydessä. Esitteestä löytyy kaikki oleellinen, mutta koska siitä pyrittiin tekemään koko hankkeen keston ajan (kaudet 2017-2018 ja 2018-2019) ajan tasalla oleva, niin muutama tärkeä asia vielä tiedoksenne.


Lahjoitus -sivulle nettikauppaan pääsee käsiksi käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Nettikauppa avautuu Lions-liiton Hyvän Päivänä 8.10.2017 ja ko. tunnukset toimitetaan teille ennen tätä. Piirin sivuilla oleva ”Tietoa Leijonahuone -projektista” -sivu tulee olemaan samoin valmis 8.10. mennessä. Nettikauppa on suojattu salasanoin, koska VAIN A-piirin klubit voivat osallistua hankkeeseen, eivät ulkopuoliset tahot. Emme ole hankkineet erillistä keräyslupaa, vaan klubi antaa tukensa muista aktiviteeteistaan hankkimillaan varoilla osoittaen ne nuorisotyölle. Salasanat toimitetaan vain teille kolmelle, jotta voitte käydä kaupassa katsomassa siellä olevaa tarjontaa, mutta toivomme että hankinnat tapahtuvat aikanaan rahastonhoitajanne toimesta.

Hyvään Leijona-tapaan olemme myös teettäneet hankkeelle pinssejä, á 5 €, ja toiveemme on että kukin klubi hankkisi yhteistilauksena sellaisen jokaiselle jäsenelleen. Pinssejä voi tilata samoin nettikaupasta.

 
Jos teillä herää mitä tahansa hankkeeseen liittyvää kysyttävää, niin pyydän lähettämään ne sähköpostitse allekirjoittaneelle. Vastaan kysyjälle henkilökohtaisesti ja lisäksi liitämme ne kysymyksiä ja vastauksia -osioksi ”Tietoa Leijonahuone -projektista” -sivulle.

Toiveen lahjoituskohteesta saimme TYKSiläisiltä itseltään! Uudessa rakenteilla olevassa sairaalassa on rahavaroja koneille laitteille ja ”seinille”, muttei niinkään viihtyvyyteen ja siksi he esittivätkin meille toiveen nyt kohteena olevien tilojen sisustamisesta.

Leijonahuone-toimikunnan puolesta

Kimmo Lang

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lataa esite.


TyksPiirustusLogo200

Linkit

2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiMylci

Jasenrekisteri

PunainenSulkaPalkki

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Turku 2016 linkkilaatikkko

Lions 2017 Joensuu Linkki