Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

Ohje klubeille tiedottamista varten

Klubien tulee markkinoinnissa ja tiedottamisessa huomioida, että kaikki yhteistä Leijonahuone-aktivitteettia rahoittavat hankkeet perustuvat klubien lahjoituksiiin omista aktiviteettivaroistaan. Siis varoilla, jotka klubit ovat hankkineet omilla aktiviteeteillään eli tapahtumissa, lahjoituksilla, pienarpajaisilla tapahtumissaan, omien aktiviteettituotteidensa myynnillä tai vaikkapa hyväntekeväisyyshuutokaupalla, tapahtuman järjestämisellä, lehden mainostuotoista tai muulla varainhankinta-aktiiviteetillään.

Hankkeeseen ei siis voi kerätä rahaa ns. yleisöltä tai vedota mainonnassa TYKSin lastenhuone-varainkeräykseen (Lions-piiri ei järjestä rahankeräyslain mukaista rahankeräystä).

 
Samoin Leijonahuone -pinssit ovat markkinoimassa hanketta, eivät varainkeruutuote.

Toki klubi voi lahjoituspäätöksensä jälkeen tiedotteessaan tai aktiviteetti-tilaisuudessa todeta lahjoittavansa kertyneen tuoton TYKS Leijonahuone-hankkeeseen. Samoin klubi voi kiittää esimerkiksi lahjoittajiaan tai yhteistyökumppaneitaan hankkeeseen osallistumisesta ja Leijonahuonetoimikunta tuottaa klubien käyttöön TYKS Leijonahuone aiheisen kunniakirja-pohjan tähän käyttöön.

Leijonahuonetoimikunnan rooli siis tässä yhteisessä hankkeessa on toimia koordinaattorina ja yhteyslinkkinä TYKS lastenklinikkaan.


 


 

TyksPiirustusLogoVarjo300

Linkit

2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiMylci

Jasenrekisteri

PunainenSulkaPalkki

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Turku 2016 linkkilaatikkko

Lions 2017 Joensuu Linkki