Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107AKohotettu50x76yamada logo large 100Lämmin tervehdys A-piirin leijonille Honolulusta

 

Olimme puolisoni Jaanan kanssa LCI:n kansainvälisessä vuosikokouksessa ja kuvernööri- ja puolisokoulutuksessa Tyynen meren saarella Honolulussa. Koulutus- ja kokouspäivät olivat upeasti järjestetty. Kaikki toimi hyvin.

Lähdin matkaan neutraalisti, mutta positiivinen asenne mielessä. Voin ihan reilusti sanoa, että kyllä kannatti ottaa kaikki ilo irti lions toiminnasta ja siihen liittyvästä kansainvälisestä ilmapiiristä. Kaikki siis lähtee omasta asenteesta. Miten sinä suhtaudut arvoisa A-piirin leijona järjestömme periaatteisiin? Luotko positiivista ilmapiiriä järjestöstämme vai arvosteletko sitä? Toki rakentavaa kritiikkiä perustellusti saa antaa.

 

Voisiko piirikuvernöörikaudelle löytyä parempaa lähtökohtaa kuin kansainvälinen vuosikokous Honolulussa? Yleensä keskikesällä matkustaminen Suomesta voi vähän harmittaa, mutta tämän viileän kesän vuoksi se oli todellinen paratiisi. Vaikka Hawaii on yksi Yhdysvaltojen osavaltio, on sillä selkeät erityispiirteet verrattuna mantereeseen. Meidän piirissä sitä voisi hyvin verrata vaikka Ahvenanmaahan. Siellä on oma ainutlaatuinen luonto, upeat ja mahtavat hiekkarannat ja ystävällinen ilmapiiri. Saari elää vahvasti turismista.

 

Järjestömme kansainvälinen aspekti tuli minulle hyvin selkeästi ja konkreettisesti esille. Tapahtumaan osallistui n. 17.000 lionia lähes 150 maasta. Järjestöllämme on toimintaa jo 206 maassa. Henkilökohtaisesti olen erittäin iloinen, että minulla oli puolisoni Jaanan kanssa upea mahdollisuus vaihtaa ajatuksia monien eri maiden lionien kanssa. Kiitos kansainvälisen nuorisovaihdon. Osallistuin myös kansainväliseen nuorisovaihdon seminaariin ja toisena päivänä uusien klubien perustamiseen ja jäsenten hankintaan. Oli mielenkiintoista kuunnella miten esim. Pakistaniin oli erääseen piiriin perustettu yli 20 klubia. Samoin vahvasti kosketti Etiopian piirikuvernöörin puhe, josa hän kertoi, että kylän 50 naista perusti vähillä varoilla klubin, jotta he saavat kyläläisille kaivon. Siinä mielestäni lions työtä parhaimmillaan. Samalla pohdin, miten me voisimme täällä auttaa lähimmäisiä enemmän.

 

Arvoisa klubin presidentti; mikä on klubisi aktiviteettitilin saldo ? Oletteko jakaneet sinne kertyneet varat, vai onko ne jääneet jakamatta ? Olisiko nyt aikaa aloittaa pohdinta varojen käytöstä. Olisiko klubillamme mahdollisuus antaa LCIF:n kautta avustus, vai olisiko klubissamme ansioituneita lioneja, joille voisi hankkia ritarinarvon? Maailma on täynnä valintoja, kaikki riippuu sinusta ja klubin hallituksesta.

 

Me piirihallituksen kaikki jäsenet olemme tukemassa ja palvelemassa teitä ja klubeja. Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Maailma muuttuu ja meidän on järjestönä muututtava sen mukana. Sosiaalinen media esim. facebook ja twitter ovat nykyaikaa. Valitettavasti piirimme sivuja kohtasi nettihyökkäys, ja piirin sivut ovat vielä hetken poissa käytöstä. Toivottavasti saamme ne uudelleen ylös mahdollisimman pikaisesti.
Toivon, että kaudestamme tulee upea ja noudatamme kansainvälisen presidenttimme Jitsuhiro Yamadan teesejä arvokkuus, sopusointu ja ihmisyys.

 

Arvokasta alkanutta kautta

 

Ari Lindell, piirikuvernööri 107A / 2015-2016

Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri