Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Aktiivinen klubi miehen ikään

Kaarinassa toimiva LC Littoinen vietti lauantaina 27.4.2019 merkkipäiväänsä uudessa ja upeassa Kaarina-talossa. Viidenkymmenen vieraan joukossa oli sekä onnittelijoita että lahjoitusten vastaanottajia.

Littoinen50
Onnittelut vastaanotti presidentti Reijo Pesonen (oikealla) ja onnittelijana Tapio Pomell, LC TurkuÅbo

Klubi on tullut tunnetuksi monista aktiviteeteistään, kuten Littoistenjärven jään-paksuuden arvauskilpailu, Takakonttikirppis, kuvateos Littoinen sanoin ja kuvin ja kumppanien kanssa yhdessä järjestettävä Littoistenjärven ympärijuoksu. Kaikkien näiden aktiviteettien tavoitteena on kerätä varoja, jotka jaetaan avustuksina pääasiassa nuorison hyväksi.

Tilaisuudessa jaettiin lahjoituksia seuraaville organisaatioille: Kaarinan Kehitys-vammaisten Tuki ry., Kaarinan Taitoluistelijat, Littoisten Työväen Urheilijat, Littoisten Pirtapiiat, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Littoisten osasto, Mustavuoren Sissit, SPR Kaarina ja KaMu-kuorot. Yhteensä lahjoitusten määrä oli useita tuhansia euroja. Näiden nyt jaettujen lahjoitusten lisäksi klubi jakaa vuosittain stipendejä koululaisille ja joululahjapaketteja vähävaraisille perheille.

LC Littoisella on erityisen aktiivinen kevät menossa. Merkkipäivän jälkeen vuorossa ovat toukokuussa taas Takakonttikirppis ja Littoistenjärven ympärijuoksu. Metsämäessä järjestettävä kirppis kerää ostajia ja myyjiä Turun ympäristöstä. Luonnonkauniin Littoistenjärven kiertää vuosittain 150-200 osallistujaa joko juosten, hölkäten tai kävellen.

Klubi toimii myös aloitteentekijänä ja koordinaattorina koko maan kattavassa sydän-iskurihankkeessa. Klubi on haastanut kaikki Suomen klubit lahjoittamaan sydän-iskureita (defibrillaattori) omalla alueellaan. Tavoitteena on jopa tuhannen sydäniskurin lahjoittaminen.

Teksti: Pentti Jäntti

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri