Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Teemana "Ideamarkkinat - Market of Ideas"

Lions-järjestön 65. Eurooppa Foorum järjestetään Tallinnassa 3. - 6.10.2019 teemalla IDEAMARKKINAT - MARKET OF IDEAS. Tulossa on mieleenpainuva ja sykähdyttävä elämys eurooppalaisille lioneille. Suomessa Eurooppa Forum on järjestetty kolme kertaa (Helsinki 1963, Turku 1980 ja Tampere 2009).

Eurooppa Foorumissa lionit, puolisot ja leot lähes 30 maasta marssivat paraatissa isäntäkaupungin kaduilla, osallistuvat seminaareihin ja täysistuntoihin sekä nauttivat tapahtuman muista lukuisista kohokohdista ja juhlista.

Tule tapaamaan Lions-ystäviä

Eurooppa Foorum 2019 antaa hyvät puitteet tavata virolaisia Lions-ystäviämme. Useilla klubeilla on ystävyysklubi Virossa, samoin kuin myös muissa Euroopan maissa. Nyt on hyvä mahdollisuus tavata heitäkin. Lähdetään joukolla Tallinnaan ja näytetään, että Suomi on suuri Lions-maa.

Käytä hyväksesi erikoistarjous 31.3.2019 mennessä

Rekisteröidy välittömästi. Nopean tilaajan kokonaispaketin hinta on lionilta vain 595 € ja puolisolta 545 €. Nopeus on nyt valttia, sillä lauantain gaalailtaan on tarjolla enää vain noin 500 pääsylippua. Varmista, että mahdut tähän juhlaan mukaan.

Kokonaispaketti per 31.3.2019

Täyden palvelun paketti sisältää:
 • majoituksen kolmeksi yöksi, Sokos Hotel Viru (virallinen Foorum hotelli)
 • kaupunkikiertoajelun
 • kolme lounasta (pe, la, su)
 • rekisteröintimaksun
 • torstai-illan Hyväntekeväisyys Warm-up illanvieton
 • perjantain kansakuntien lippuparaatin Tallinnan keskustassa ja seminaariohjelmat sekä EF-avajaiset ja Get Together & Host iltajuhlan
 • lauantain seminaarit ja kansainvälisen presidentin tapaamisen
 • Eurooppa Neuvoston avajaisjuhlan, kokouksen ja gaalaillan
 • sunnuntain Eurooppa Neuvoston 2. kokouksen ja päätösjuhlan.

Voit myös itse koota palvelukokonaisuuden. Tee valinnat mihin haluat osallistua. Tarjolla on edullisia kiertoajeluja ja tutustumiskäyntejä eri kohteisiin.

Monipuolinen ja mielenkiintoinen ohjelma

Edellä mainittujen ohjelmien lisäksi Forumiin sisältyy myös Thomas Kuti -musiikkikilpailu nuorille muusikoille. Instrumenttina on klassinen kitara. Lisäksi nuorille on Young Ambassador – Nuori lähettiläs -kilpailu, jossa palkitaan parhaat nuorten toteuttamat palveluaktiviteetit. Tapahtuman yhteydessä on myös kansainvälisen nuorisovaihdon Euroopan maiden vastuuhenkilöiden tapaaminen.

Eurooppa Neuvoston istunnoissa on simultaanitulkkaus myös suomeksi ja ruotsiksi.

 

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Käy rekisteröitymässä osoitteessa www.europaforum2019.ee.

Jos valitset järjestäjän suunnitteleman paketin, voit maksaa joko korttimaksuna tai pankkisiirtona.

 • Jos maksat pankkisiirtona, valitse silloin maksuvaihtoehdoista ensimmäinen. Saat ennakkolaskun 100 € / henkilö muutaman päivän sisällä ja maksa se pankkisi verkkopalvelun kautta. Pakettitilaukseen liittyy se etu, ettei tilausta tarvitse maksaa kokonaan heti. Myöhemmin maaliskuussa saat loppulaskun. Jos haluat, voit tietenkin maksaa laskun kokonaan heti ensimmäisen laskun yhteydessä.
 • Jos valitset korttimaksun, varaudu antamaan korttisi tiedot, myös kortin takana oleva kolmen numeron mittainen CCV-turvakoodi. Korteiksi kelpaavat Visa ja MasterCard. Maksettava summa on tilauksen kokonaissumma. Pankkisi lähettää luottokorttilaskun maksettavaksi muutaman viikon kuluessa.

Toimi heti – superedullinen ennakkoilmoittautuminen päättyy 31.3.2019, jonka jälkeen hinnat nousevat. Raikas merihenkinen Hansakaupunki odottaa!

Kattavaa tietopakettia päivitetään koko ajan. Käy tutustumassa osoitteessa www.europaforum2019.ee. Sivut ovat myös suomen ja ruotsin kielellä.

Annan mielelläni lisätietoja.

Tuomo Holopainen, PCC

Puh. 0400 677 293, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

Lue lisää seuraavista osoitteista:

Eurooppa Foorum 2019 www.europaforum2019.ee
Thomas Kuti -musiikkikilpailu www.lions.fi/toiminta
Young Ambassador – Nuori Lähettiläs -kilpailu www.lions.fi/toiminta


 

Video 1 Video 2 PP esitys

 

 

 

Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri