Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Aurajoen rannalla tapahtuu

Järjestyksessään 23. Turun Saaristolaismarkkinat järjestetään 12.–14.4.2019 Aurajoen rannassa, Läntisellä Rantakadulla Auransillan ja Herrainpolun välisellä alueella sekä Kristiinankadulla. Joen itäranta ei ole tällä kertaa käytössä lainkaan, joten pyöräliikenne pääsee siellä kulkemaan normaalisti. Markkinat ovat avoinna perjantaina ja lauantaina klo 9.00 – 18.00 ja sunnuntaina klo 9.00 – 16.00.

Turun Saaristolaismarkkinat on ammattikalastajien, saariston- ja rannikon alkutuottajien ja muiden kalatuotteita valmistavien ja markkinoivien yrittäjien suoramyyntitapahtuma. Mukana on myös rajoitettu määrä muita teemaan sopivia myynti- ja esittelypisteitä. Markkinajärjestäjänä toimii Turun Kalamarkkinayhdistys ry.

Myyntipaikkoja varattu ahkerasti

Turun Saaristolaismarkkinat on vakiinnuttanut paikkansa myyjien kalentereissa ja länsiranta on jälleen lähes loppuunmyyty. Tänä vuonna myyntipaikkoja on varattu yhteensä 104.

  • Ammattikalastajat 9
  • Muut kalanjalostajat 12
  • Käsityöläiset ja muut alkutuottajat 53
  • Muut myyjät 30
Tänä vuonna markkinoilla
  • Paikkanumeroitu näytteilleasettajaluettelo myyntituotteineen löytyy internetistä www.silakka.info
  • Kevään parhaat ammattikalastajien valmistamat kalaherkut valitaan heti ensimmäisenä markkinapäivänä. Raati koostuu Lions Club Turku-Aninkaisen jäsenistä ja kilpailun tulokset julkaistaan tiedotusvälineille perjantaina 12.4. Palkintojenjakotilaisuus pidetään klo 16 Kristiinankadun ja Läntisen Rantakadun risteyksessä, infopisteen edustalla.
 
  • Uusia makuja tarjoaa mm. Länsi-Suomen Kalatalouskeskus, joka yhteistyössä Turun Keittiömestareiden kanssa tarjoaa yleisölle maistiaisina paistettua kuoretta.
Yleisöryntäystä odotetaan

Mikäli säänhaltijat ovat suosiollisia, odotetaan jokirantaan 60 000 – 70 000 kävijää. Viime vuonna kävijämääräksi laskettiin noin 60 000.

Markkina-alue on yleisöltä suljettu myyntiajan ulkopuolisena aikana

Joen läntisen puolen markkina-alue aidataan ja suljetaan yleisöltä myyntiajan ulkopuolisena aikana. Koko markkina-alue on vartioitu.

Läntinen Rantakatu: Kalastajat, muut kalanjalostajat, muut alkutuottajat ja käsityöläiset, muut myyjät

Kristiinankatu: Kalatalouden infopiste, käsitöitä ja muita myyjiä

Lisätietoja: Lauri Rantanen 040 545 8628
Olav Granström (02) 4585 100 tai 0400-527 094

Kalamarkkinayhdistyksen taustayhdistyksiä ovat Länsi-Suomen Kalatalouskeskus ry, Åbolands Fiskarförbund rf ja Lions Club Turku-Aninkainen ry. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on Turun pitkän kalamarkkinaperinteen jatkaminen ja kehittäminen.


 

 

Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri