Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tervetuloa Leijonat jokavuotiseen soututapahtumaan Loimijoelle perjantaina 24.5.2019!

Yritysten haastesoudun lähtö on klo 18.00, Leijona-soudun lähtö on klo 19.00.

Tervetuloa Leijonat jokavuotiseen soututapahtumaan Loimijoelle! LC Ypäjä on kutsunut lähialueen klubeja yli maakunta-, piiri- ja lohkonrajojen Loimijokisoutuun, nyt jo 38 kertaa.

Leijona soudun lähtöaika on klo 19.00, veneiden arvonta klo 18.45. Lähtöpaikka, 1. ja 2. vaihto sekä maali ovat Ypäjän keskustassa Kurjensillalla, soutajat käyvät kääntymässä Kurjenkaari sillan alapuolella.

Soutumatka on n.1 km/osuus ja osuuksia on kolme, soutajia joukkueessa tarvitaan kuusi. Kisa suoritetaan viestisoutuna, jossa joukkueella on yksi vene ja veneessä kerrallaan kaksi soutajaa. Toinen soutaa ja toinen pitää perää sekä meloo. Soutuvuoroja saa vaihtaa niin usein kuin haluaa. Vaihto-alueella vene soudetaan rantaan, soutajat hyppäävät veneestä pois, uusi pari veneeseen ja matka jatkuu.

Vene on lasikuituinen perussoutuvene varustettuna airoilla ja perämelalla. LC- Ypäjä järjestää veneet valmiiksi soudun lähtöpaikalle. Veneisiin saa kiinnittää klubin tai joukkueen sponsorin tunnuksia.

 
Palkintojen jako suoritetaan maalintulon jälkeen maalipaikalla. Maalipaikalla on myös bufetti ja arvotaan tapahtuman aikana myytyjen arpojen palkinnot. Toivomme mahdollisimman monen klubin ottavan osaa soutuihimme.

Klubeja pyydetään ilmoittamaan osanotostaan 14.5. 2019 mennessä.

LC Ypäjä Jouko Käkönen 0500 - 801 914, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai maksamalla osallistumismaksun, joka on 50 € /venekunta (sis. soutuveneen vuokran) ja maksetaan LC-Ypäjän aktiviteetti tilille Ypäjän Op FI48 5539 0220 0069 76.

Olette tervetulleita seuraamaan soututapahtumaa isommallakin joukolla. Voitte järjestää klubinne kuukausikokouksen Ypäjällä ennen Loimijokisoutua, järjestämme tarvittavat kokoustilat klubinne käyttöön. Kokoustilavaraukset 30.4.2019 mennessä allekirjoittaneelle.

Soututoimikunnan puolesta

Jouko Käkönen


Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri