Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Voittaja valittiin A-piirin presidenttiristeilyllä

Saimme Suomen Lions-liitosta nyt luvan julkaista piirikohtaisen rauhanjulistekilpailun tulokset. Aikaisemmin syksyllä olin ilmoittanut, että A-piirin voittajatyö valitaan piirihallituksen marraskuun kokouksessa niin kuin useina vuosina jo on menetelty.

Suomen Lions-liitto ohjeistettua julkaisemaan tulokset vasta 30.11. jälkeen, valinta siirrettiin tapahtuvaksi piirin presidenttiristeilyllä 24.11. senkin vuoksi, että marraskuun piirihallitus oli yhteinen M-piiriläisten kanssa.

Su 24.11. järjestetylle A-piirin presidenttiristeilylle osallistui kaikkiaan 45 henkilöä. Kaikilla oli mahdollisuus osallistua äänestykseen. Äänestyksessä annettiin kaikkiaan 41 ääntä.

Selvään voittoon 12 annetulla äänellä tuli Hirvensalon Haarlan koulun 6A luokan 12 v oppilas Emilia Eteläkoski, sponsorina toimi LC Turku/Merileijonat. Toiseksi sijoittui 6 äänellä Somero-opiston Taidekoulun 11 v oppilas Minttu Salmen, sponsorina LC Somero/Paratiisi. Kaksi työtä saivat kumpikin 5 ääntä. Toinen niistä oli Halikon Armfeltin koulun 7 E luokan 13 v oppilaan Helmi Niemen työ, sponsorina LC Halikko/Rikala ja toinen Hirvensalon Syvälahden koulun 7 G luokan 13 v oppilaan Vilma Kettusen työ, sponsorina LC Turku/Merileijonat.

Töiden arvioinnista

Kilpailusäännöissä ilmoitetaan hyväksyttävä paperikoko, kaikki ilmaisuvälineet hyväksytään, mutta julistetta ei saa kehystää eikä kiinnittää pahvitaustaan. Kolmiulotteiset työt eivät ole hyväksyttyjä. Kilpailutöihin ei saa liimata, niitata eikä kiinnittää mitään. Niitä ei saa myöskään taittaa.

 
Kaikki 11 loppukilpailuun osallistunutta työtä täyttivät kilpailun säännöt. Kaksi klubia oli jo alkukarsinnassa jättänyt hyväksymättä koulun loppukilpailun väärän kokoiset työt.

Äänestysvaiheessa kaikki työt asetetaan näytteille satunnaisessa järjestyksessä ilman nimi, koulu ja sponsoroivan klubin tietoja. Jokaisella äänestäjällä on käytössään 1 ääni. Eniten ääniä saanut kilpailutyö valitaan piirin voittajaksi, joka jatkaa valtakunnalliseen loppukilpailuun. Valtakunnallinen voittaja ratkeaa Suomen Lions-liiton kokouksessa 12.12. Se työ lähetetään edelleen maailmanlaajuiseen loppukilpailuun Yhdysvaltoihin.

Tänä vuonna rauhanjulistekilpailua sponsoroivat seuraavat klubit ja heidän sponsoroimien koulujen määrät:
LC Somero/Paratiisi (1), LC Halikko/Rikala (2), LC Sauvo (1), LC Kimito-Kemiö (1), LC Uusikaupunki/Merettaret (2), LC Turku/Merileijonat (3), LC Aura/Sisu (2) ja LC Yläne (1)

Näyttelyitä rauhanjulistekilpailun töistä on järjestetty Turussa Viking Linen lähtöterminaalissa, Sauvon ja Kemiönsaaren kouluilla ja Auran kirjaston näyttelytilassa.

Onnea voittajille! Kiitos sponsoreille!

MD 107A, rauhanjulistekilpailujohtaja
Hannele Tanner-Penttilä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
1. 2 . 3.
Emilia Eteläkoski Minttu Salmen Vilma Kettunen ja Helmi Niemi
 
 
 
 
 

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri