Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tervetuloa Siltasoutuihin! 10.8.2019

Kesän riemukkain soutukilpailu on taas täällä! Lions Club Paimio järjestää klassikkomaineen saaneen KAHDEN SILLAN SOUDUT -tapahtuman jo 30. kertaa Paimion Jokipuistossa la 10.08.2019.

Tapahtumassa on soutukisailun lisäksi monenlaista muuta ohjelmaa niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin, kuten lasten rantaviisut-kilpailu, rekotori, myyntikojuja, livemusiikkia sekä anniskelualue josta voi katsella soutuja, vaikka itse ei airoihin tarttuisikaan. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Ja myös tänäkin vuonna erikoispalkinnon vie parhaiten pukeutunut joukkue :)

Leikkimielisen hyväntekeväisyystapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä paimiolaisten lasten ja nuorten hyväksi. Haastamme kaikki yritykset, seurat, yhteistöt, työporukat ja sekalaiset seurakunnat mukaan kisaamaan!

Kerää 3-henkinen joukkue ja lähde hyvän tuulen soutukisaan. Soutuvälineet saa paikan päältä eli tarvitsette mukaan vain hyvää kisahenkeä ja hauskan asun! (Hauska pukeutuminen ei ole pakollista, mutta joukkueasu on suotavaa).

 
Osallistumismaksu on 20 €/venekunta (kaksi soutajaa + perämies). Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella vaikka heti, sillä vain 30 nopeinta venekuntaa mahtuu mukaan! Jos tapahtumaan jää paikkoja, otetaan joukkueiden ilmoittautumisia myös paikan päällä.

Mitä? Kahden sillan soudut
Missä? Paimion Jokipuisto
Milloin? Lauantaina 10.08.2019 klo 10 alkaen

P.S Lomakkeen lopussa voit haastaa mukaan muita kisaajia! Kaikkien kolme haastetta lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto

Ilmoittautumislomake


Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri