Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::
Arvoisa Lion!

Toivon että olet laittanut kalenteriisi tulevan maailmankokouksen ”lejonakaupungissa” Singaporessa 25-30 kesäkuuta. Singapore on Aasian pienin valtio, vain 719 neliökilometriä pinta-alaltaan.

Singapore on mahtava paikka joka sykkii elämää ja jonka kauppakäynti kukoistaa hyvän strategisen asemansa ja tärkeän, vuosisatoja toimineen, satamansa ansiosta. Singapore itsenäistyi 1965 ja on kehittynyt kehitysmaasta teollisuusvaltioksi harvoin nähdyllä tavalla. Tänään se on yksi maailman johtavista kaupankäynti valtioista ja elintaso ja elämän laatu maailman korkeimpia. Koko kaupunki uhkuu elämää ja sekoitus nykyaikaista arkkitehtuuria ja hyvin säilyneitä vanhoja kulttuurihistoriallisia rakennuksia. Singaporessa on erittäin turvallista elää (tilastollisesti Suomen kaltainen) ja vierailla.

Singaporessa etäisyydet ovat pienet ja suurin osa kokousohjelmasta tulee tapahtumaan kokouksen keskuspaikalla Expo centerissä maailman kuulun Hotelli Marina Bay Sandsin yhteydessä. Singaporessa on trooppinen ilmasto ja sää on saman tyyppinen ympäri vuoden, päivälämpötila 29-34 astetta ja yölämpötila 23-27 astetta.Pohjoismaisena koordinaattorina tulen tekemään parhaani jotta sinulle tulee mahdollisimman mukava, hieno ja muistorikas matka ja aloitamme Pohjoismaisella tervetuliaisjuhlalla rannalla kesäkuun 25 päivä, joten toivon että tulet jo silloin.

Lisää infoa löytyy LCI:n kotisivulta: www.lcicon.lionsclubs.org. Olen myös avannut

 
Björn NSR Coordinator325Facebook sivun meille pohjoismaalaisille www.facebook.com/nsrlions. Voit myös, milloin vain ottaa yhteyttä minuun: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingistä on päivittäin suoria lentoja Singaporeen ja takaisin, joten sinne ja takaisin kotiin pääsee yksinkertaisesti. Toivottavasti nähdään siellä.

Ystävällisin Lions terveisin,
Björn Hägerstrand
NSR koordinaattori 2019-2021singapore convention logo

Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri