Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Joulukortit, tuottavaa varainhankintaa klubeille

Samalla tuetaan työtä lasten ja nuorten hyväksi koko maassa.

Nyt on hyvä aika tilata tämän vuoden Lions-joulukortit. Tilaukset tulee tehdä mielellään 30.11.2021 mennessä, jotta ehditte jakaa kortit tilaajille ja heille jää riittävästi aikaa kirjoittaa kortit.

Lions-joulukorteilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Klubeille jää puolet tuotosta paikallisen nuorisotyön tukemiseen. Loppuosa korttien tuotosta käytetään SLL:n nuorisoaktiviteetteihin esim. nuorisoleireihin.

Kortit myydään kymmenen kappaleen erissä. Personoitujen korttien minimitilaus 100 kappaletta. Kaikkia korttimalleja saa postikortteina, taittokortteina ja personoituina kortteina.

Tarjolla on myös korttilajitelma, jossa on satunnaisesti erilaisia posti- ja taittokortteja aikaisempien vuosien korttimalleista. Yhteensä 10 kpl.

Joulukorttiesitteet on postitettu klubien presidenteille syyskuun alussa. Tänä vuonna ei ole painettu erillisiä mallikorttiarkkeja. Korttimallit ovat esillä myös LION-lehden numerossa 4 sekä LIONS-INFO 2021-2022 julkaisussa.

Hinnat
  • Postikortit 10 kpl/9 €
  • Taittokortit + kuoret 10 kpl/15 €
  • Personoidut kortit + kuoret 100 kpl, 2 euroa/kpl (personoituun korttiin voit laatia sisäsivulle oman tekstin ja/tai logon/kuvan)

Kaikkiin toimituksiin tulee 3,50 € käsittelymaksu.

Klubien korttivastaavat tekevät yhteistilauksen Suomen Lions-liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella ja nelinumeroisella salasanalla, joka muodostetaan klubin kotimaisesta jäsennumerosta. Kotimainen jäsennumero löytyy osoitteesta https://www.lions.fi/rekisteri/

Tee tilaus mielellään 30.11.2021 mennessä. Varmista, että toimitusosoitteessa on oikea puhelinnumero, koska posti ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä. Tilaukset toimitetaan klubien korttivastaaville viikon kuluessa. Poikkeustapauksissa tilauksen voi tehdä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Korttien laskutus

Klubien korttivastaavat keräävät myytyjen korttien maksut klubeissa. Suomen Lions-liitto laskuttaa 50 % korttien ohjehinnasta klubeilta. Klubi perii tilaajalta koko myyntihinnan. Varmista, että klubin rahastonhoitajan tiedot ovat ajantasaiset verkkokaupassa.

Lisätietoja
Hannele Tanner-Penttilä
p. 0400 320753
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Joulukorttiesite
PDF ikoni

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri