Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Lionien kansainvälinen Kampanja 100 on aloitettu tämän kauden alussa Las Vegasissa.

LCIF:n kolmivuotinen suurkampanja on maailman-laajuinen sykäys lasten ja nuorten diabeteksen hillitsemiseksi maailmassa. Toinen tavoite on saada tuhkarokko, yksi lasten vaarallisimmista taudeista, hallintaan ja jopa kokonaan hävitetyksi. Voimme onnitella Rotaryjärjestöä menestyksellisestä kampanjasta polion hävittämiseksi. Me voimme onnistua tuhkarokon voittamisessa.

Rokotetut lapset ovat suojassa taudilta, mutta heidän rokotuksensa vähentää myös rokottamattomien tartuntariskiä. Haluamme hillitä ja hävittää tuhkarokon Suurkeräys Kampanja 100:n avulla. Ehdotan, että klubit nimeävät oman LCIF-vastaavan klubiinsa. Hänen tehtävänään on perehtyä kansainvälisen säätiömme toimintaan ja seurata Kampanja 100:n etenemistä. Kampanjan lahjoitukset menevät LCIF:n kautta klubin valitsemaan kohteeseen. Lahjoituksista pidetään klubikohtaista kirjaa päämajassa. Kun klubin avustuksia on kertynyt LCIF:lle tuhat dollaria (n. 850 euroa), klubi voi palkita jonkun jäsenistään Melvin Jones -jäsenyydellä.

 
Vietämme piirimme yhteistä Suurjuhlaa, ARS ja MJ-juhlaa 16.3.2019 Turun Aitiopaikalla. Toivomme sinne osallistujia kaikista klubeista! Erityisesti toivomme, että mahdollisimman monen klubin jäsen tulee saamaan klubinsa tunnustuksen joko MJ-arvona tai ARS-ritarina.

Monella klubilla on jo annettuja lahjoituksia päämajasta tulleen tilaston mukaan. Nyt ottakaa Kampanja 100 agendalle, samalla saatte avustuksilla vastalahjaksi MJF:n

Ottakaa yhteyttä!


Kirsti Seppälä
LCIF-piirikoordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 0500 785 108

kirjoittanut Pirjo Koskenrouta


PDF ikoni   PDF ikoni

Diabetes ja tuhkarokko, yhteinen
asiamme koko maailmassa

 

Kampanja 100: LCIF Palveluvoimaa

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri