Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Arvoisat piirimme klubit!

klubeille1Nykyisin, kun kansainvälistyminen on yhä kasvavaa trendiä, on Lions- nuorisovaihto entistä arvostetumpaa toimintaa.

On syytä huomata, että osalla nuorista kansainvälistymisen mahdollisuus on olemassa, mutta vähäosaisemmille nuorille vaihtokokemus on ainutlaatuinen mahdollisuus kansainvälistymiseen. Toivon, että otatte tämän seikan huomioon omassa hakumenettelyssänne ja matka-avustusten myöntämisessä.

A-piiri on jo vuosia tehnyt hienoa työtä nuorisovaihdon saralla olemalla aktiivisin nuorisovaihtopiiri maassamme.

 
Tavoite on edelleen sama mutta sen toteutumiseen tarvitsen aktiivisten klubien apua. Toivonkin, että mahdollisimman moni klubi ottaa aktiviteetikseen nuorisovaihdon myös tänä vuonna ja lähtee tekemään tätä tärkeää työtä. Uskon, että tällä työllä voimme tulevaisuudessa vaikuttaa myös suomalaisen Lions toiminnan jäsenkehitykseen positiivisella tavalla.

Näiltä sivuilta löydätte aineistoa, joka auttaa tässä toiminnassa. Pyrin pitämään sivuja ajan tasalla ja päivittämään ajankohtaisiin aina uusimman tiedon. Mikäli huomaatte puutteita tai kehitettävää, olkaa reippaasti yhteydessä minuun. Tärkeää on myös se, että minulla on aina tieto klubin nuorisovaihtajasta jotta kiireellinenkin tieto kulkee viiveittä.

Lukekaa nämä sivut läpi huolella. Jos teillä on kysyttävää, vastaan mielelläni ja olen avuksi nuorisovaihdon jokaisessa käänteessä.

Kiitos, kun teette kanssani tätä upeaa työtä!

Riikka Suovanen
LC Turku/Viola

Yhteydenotto

YCEC 107-A

 

Linkit liitteisiin:

Klubin vastaanottositoumus 2023

Nuorisovaihdon toimintaohje

Ohjeita klubin nuorisovaihtajalle 2022-2023

Nuorisovaihdon vaiheet 2022-2023


 

HelpLinkki

Linkit

Espoo2023Linkki

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri