Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Leijonahuone-tiedote 8 - 8.12.2021

 

 

 

 

A-piirin klubien yhteisprojekti on saatu päätökseen. Majakkasairaalan Leijonahuoneet on nyt kalustettu ja tila otetaan käyttöön helmikuussa 2022.

Projektissa kokoon saadusta 50.000 € summasta riittää Leijonahuoneiden sisustamisen ja ylläpidon lisäksi muuhunkin Tyksin lapsipotilaiden ja heidän vanhempiensa sairaalassaoloajan viihtyvyyden parantamiseen.

Leijonahuoneista on tulossa kuvareportaasi piirilehti Jalopeuraan vuoden 2022 alussa, koska tutustumiskäyn-nit tiloihin eivät valitettavasti ole mahdollisia.

Kaikkien toteutukseen osallistuneiden tahojen nimet ovat tiloihin sijoitetussa lahjoittajataulussa.

Tyksin avustamisen tarve ei lopu tähän ja tällä hetkellä onkin meneillään erillinen lasten syöpätutkimusta tukeva hanke.

 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

Leijonahuonetoimikunta

 

PDF ikoni


 

Leijonahuone-tiedote 7 - 2.9.2019

 

 

 

 

Kiitokset!

Leijonahuone-toimikunta haluaa kiittää kaikkia hankkeeseen osallistuneita klubeja. Hankkeen tuloksena saimme kokoon tasan 50.000 €, josta lähes 22.000 € on Turun vuosikokouksen ylijäämää.

Varojen käyttö alkaa sairaalan valmistuessa syksyllä 2021 kalustehankintojen yhteydessä. Leijonahuone on ensimmäinen piirin klubien yhteisenä toteuttama tämän kokoluokan hanke, mikä antaa uskoa Lions-toiminnan tulevaisuuteen A-piirin alueella.

PDF ikoni


 

Leijonahuone-tiedote 6 - 14.1.2019

 

 

 

Leijonahuone-projektissa loppukiri!

Tämän hetken tilanteen mukaan jo 69 klubin nimi tullaan ikuistamaan Tyksin lastensairaalan Leijonahuoneen seinälle tulevaan kunniatauluun. Yhteensä nämä klubit ovat lahjoittaneet 35.478 €. Erinomaista!

Hankeaika päättyy 30.6.2019, johon saakka klubit voivat tehdä lahjoituksia ja ostaa pinssejä.

Lahjoitukset ja pinssiostot tehdään A-piirin kotisivujen Leijonahuone-verkkokaupan kautta:
www.lions-piiri107a.fi/fi/tyks-leijonahuone/kirjautuminen-verkkokauppaan.

Tunnukset kauppaan löytyvät klubisi saamassa sähköpostissa.

 

Hankkeen päätösseminaari pidetään Tyksin Risto Lahesmaa -salissa tiistaina 21.5.2019 klo 17.30-20.00. Tilaisuudesta lähetetään erikseen kutsu. Kaikki lionit puolisoineen ovat tervetulleita.

Tyksin T3 sairaala valmistuu tämän hetkisen tiedon mukaan vuonna 2021, jolloin myös kunniataulu julkistetaan.

Kiitos kaikille jo tähän mennessä osallistuneille!


Hyvää alkanutta leijonavuotta 2019 toivottaen,

Leijonahuone-toimikunta 

Leijonahuone-tiedote 5 - 20.8.2018

 

 

 

Leijonahuone-projektin huikea menestys jatkuu!

Piirimme Leijonahuone-projektin toinen hankekausi 2018-2019 on käynnistynyt. Ensimmäisen kauden tuotto oli uskomattomat 34.301,57 € (15.8.2018). Kuluvalla kaudella klubeilla on siis vielä mahdollisuus tehdä lahjoituksia tai hankkia pinssejä piirin sivuilla olevan verkkokaupan kautta.

Ohjeistus klubeille hankkeesta yleisölle tiedottamisesta löytyy piirin kotisivujen Leijonahuone-osiosta. Sieltä löytyy myös malli kunniakirjasta, jota voi tilata luovutettavaksi klubien yhteistyökumppaneille.

 
Toukokuussa 2019 pidetään yhdessä Tyksin kanssa hankkeen päätösseminaari, jossa julkistetaan hankkeen tuotto ja kerrotaan rakennushankkeen etenemisestä. Kutsu ja tarkemmat tiedot tilaisuudesta toimitetaan myöhemmin. Tyksin T3 -sairaala valmistuu tämän hetkisen tiedon mukaan vuonna 2021.

Toimikunta on kutsunut vahvistuksekseen 2. varapiirikuvernöörin Markku Karlssonin, joka toimii kuvernööritiimin yhdyshenkilönä.

Kiitos jo osallistuneille ja jatkossa osallistuville klubeille!


Lämpimin loppukesän terveisin

Leijonahuone-toimikunta

Lataa tiedote PDF-muotoisena tästä:

pdf page

 

Leijonahuone-tiedote 4 - 20.3.2018

Leijonahuone-hankkeelle satelee kiitoksia ja kehuja joka suunnasta, liitosta ja muista piireistä. Kiitokset ja kehut kuuluvat ennen kaikkea A-piirin klubeille!

Leijonahuoneen nettikaupan myyntiartikkelit ovat käyneet vähiin. Alkujaan nuo tuotteet luotiin nettikauppaan, jotta klubit saisivat käsityksen siitä mitä tuotteita vanhempainhuoneeseen tarvitaan.

Hankkeen alussa lahjoitusten kokonaistavoitteeksi asetettiin varovainen 30.000 €, joka oli kuitenkin jo enemmän kuin mitä nettikaupan myyntiartikkeleilla varoja tiedettiin saatavan kokoon. Nyt maaliskuussa 2018 tuo 30.000 € tavoite on jo jopa hieman ylitetty, kun mukaan laskee hankkeeseen lahjoitetut 2016 vuosikokouksen ylijäämäosuusvarat. Tämä 30.000 € oli siis tavoite, joka onkin lupa ylittää!

Hankeaikaa on jäljellä vielä aina kesäkuun 2019 loppuun saakka, jonka vuoksi toimikunta on päättänyt sijoittaa nettikauppaan eriä rahalahjoitusten tekemistä varten. Näitä 50 €, 100 €, 200 €, 500 € ja 1000 € suuruisia eriä yhdistelemällä pääsevät kaikki halukkaat klubit mukaan lahjoittajaksi sopimaksi katsomallaan summalla.

Nettikaupan tuoteluetteloa tehdessämme emme aivan tarkalleen tienneet mitä kaikkia tuotteita vanhempainhuoneet tarvitsevat ja sinne hankittaneen tuotteita myös tuon myynnissä olleen valikoiman lisäksi.

 
Kertyneet varat, jotka jäävät ylitse, kun vanhempainhuoneet on sisustettu, käytetään myös lasten- ja nuortenklinikan viihtyvyyteen sekä lapsipotilaiden syrjäytymisen ehkäisemiseen. Kaikista vanhempainhuoneiden ulkopuolelle T3-sairaalaan sijoitettavaksi Tyksin esittämistä hankinnoista toimikunta vie aina esityksen ensin piirihallituksen hyväksyttäväksi ennen hankinnan toteuttamista. Hankintoja tehdään ko. varoista mahdollisesti jo ennen T3-sairaalan valmistumista kuin myös sen käyttöönoton jälkeen aina kun tarvetta ilmenee ja niin kauan kuin hankkeen rahavarat riittävät.

On aivan uskomatonta, kuinka hyvin piirimme klubit ovat ottaneet hankkeen vastaan! Suuri kiitos siitä teille kaikille! Jokaisen hankeaikana varoja lahjoittavan klubin nimi liitetään Leijona-huoneiksi nimettävien vanhempainhuoneiden yhteistilan seinälle kiinnitettävään lahjoittajatauluun.

Vaikka vanhempainhuoneitten myyntiartikkelit ovat käyneet vähiin, niin pinssejä on vielä reilusti jäljellä!

Leijonahuonetoimikunta

Lataa tiedote PDF-muotoisena tästä:

pdf page


 

Leijonahuone-tiedote 3 - 16.1.2018

Yhteinen Leijonahuone-aktiviteettimme etenee hyvin!

A-piiri järjestää alueellaan tällä ja ensi kaudella aktiviteetin, jonka tavoitteena on sisustaa uuden Tyksin T3-sairaalan lasten ja nuorten klinikan vanhempainhuoneet. Lahjoituksia voivat tehdä niin piirin klubit kuin yksittäiset lionitkin.

Hanke on saanut klubeilta lahjoituksia tasaisena virtana ja A-piirin rahastonhoitajan Reijo Vauran 15.1.2018 laatiman raportin mukaan verkkokaupasta on kertynyt varoja 13.139 €. Tämä on jo nyt 43,8 % asetetusta 30.000 € tavoitteesta!

Pinssejä on myyty tähän mennessä 531 kappaletta. Tämä yhteinen aktiviteetti on A-piirin leijonille niin tärkeä, että pinssin tulisikin näkyä meidän jokaisen rinnassa. Tämä on myös huomioitu pinssejä hankittaessa. Niitä on saatavilla verkkokaupasta ja klubit voivat käyttää hankintaan aktiviteettivarojaan.

Hankkeeseen käytetään myös klubien lahjoittamia Turun vuoden 2016 vuosikokouksen ylijäämäosuusvaroja. Asetettu 30.000 € tavoite on toki lupa myös ylittää. Tyksille onkin viestitetty, että otamme mielellämme kuluvan ja seuraavan kauden aikana heiltä vastaan esityksiä myös muista tarpeellisista lapsipotilaiden viihtyvyyteen kohdistettavista hankinnoista, joille rahoitusta ei ole vielä järjestynyt. Nuo mahdolliset lisähankinnat sijoitetaan aikanaan verkkokauppaan.

Jokainen lahjoituksen tehnyt klubi saa nimensä Leijonahuoneiden yhteistilan seinälle tulevaan tauluun.

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

”Luonnollisesti yhdessä”, Leijonahuonetoimikunta

 

PS. Piirin sivuilta löytyy tilaa ryhmäkuville, joissa kaikilla klubisi jäsenillä on Leijonahuone-pinssi rinnassa.

Lataa PDF ja tulosta:

pdf page


Leijonahuone-tiedote 2 - 10.11.2017

Lähetetty klubien osoitteisiin.

”Leijonahuoneen verkkokaupassa melkoinen kuhina!

Kuukausi on nyt kulunut siitä kun kauppa avattiin lahjoituksia (kalusteet ja osuudet) ja pinssihankintoja varten. Tänä aikana on tullut piirin klubeilta päätöksiä osallistua yhteiseen projektiin tasaiseen tahtiin. Jo 39 klubia on lähtenyt mukaan ja verkkokaupan, sekä pinssien käteismyynnin kautta on saatu kokoon n. 6500 € sisältäen pienempiä ja vähän isompia lahjoituksia.

Jokainen lahjoituksen tehnyt klubi saa nimellään varustetun laatan vanhempainhuoneiden yhteisessä käytössä olevaan tilaan sijoitettavaan tauluun.

Tavoitteenahan on kerätä 30 000 € ja aikaa on vielä ensi kausikin (2018-2019). Jos siis tulee pulaa avustuskohteista, niin ainakaan aika ei estä tekemästä useampiakin lahjoituksia tähän tarkoitukseen.

 
Kerromme hankkeen etenemisestä säännöllisin väliajoin, seuraavaksi vuoden vaihteen jälkeen.

Kaupasta löytyy vielä runsaasti niin ”myymättömiä” kalusteita ja osuuksia kuin pinssejäkin.

Terveisin

Leijonahuone-toimikunta”

 


Leijonahuone-tiedote 1 - 19.9.2017

Hyvät klubinne presidentti, sihteeri ja rahastonhoitaja!

Oheisena sähköisesti esite, jonka painettu versio tullaan toimittamaan kaikille klubeille edelleen jäsenille jaettavaksi vuosikirjojen jaon yhteydessä. Esitteestä löytyy kaikki oleellinen, mutta koska siitä pyrittiin tekemään koko hankkeen keston ajan (kaudet 2017-2018 ja 2018-2019) ajan tasalla oleva, niin muutama tärkeä asia vielä tiedoksenne.


Lahjoitus -sivulle nettikauppaan pääsee käsiksi käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Nettikauppa avautuu Lions-liiton Hyvän Päivänä 8.10.2017 ja ko. tunnukset toimitetaan teille ennen tätä. Piirin sivuilla oleva ”Tietoa Leijonahuone -projektista” -sivu tulee olemaan samoin valmis 8.10. mennessä. Nettikauppa on suojattu salasanoin, koska VAIN A-piirin klubit voivat osallistua hankkeeseen, eivät ulkopuoliset tahot. Emme ole hankkineet erillistä keräyslupaa, vaan klubi antaa tukensa muista aktiviteeteistaan hankkimillaan varoilla osoittaen ne nuorisotyölle. Salasanat toimitetaan vain teille kolmelle, jotta voitte käydä kaupassa katsomassa siellä olevaa tarjontaa, mutta toivomme että hankinnat tapahtuvat aikanaan rahastonhoitajanne toimesta.

Hyvään Leijona-tapaan olemme myös teettäneet hankkeelle pinssejä, á 5 €, ja toiveemme on että kukin klubi hankkisi yhteistilauksena sellaisen jokaiselle jäsenelleen. Pinssejä voi tilata samoin nettikaupasta.

 
Jos teillä herää mitä tahansa hankkeeseen liittyvää kysyttävää, niin pyydän lähettämään ne sähköpostitse allekirjoittaneelle. Vastaan kysyjälle henkilökohtaisesti ja lisäksi liitämme ne kysymyksiä ja vastauksia -osioksi ”Tietoa Leijonahuone -projektista” -sivulle.

Toiveen lahjoituskohteesta saimme TYKSiläisiltä itseltään! Uudessa rakenteilla olevassa sairaalassa on rahavaroja koneille laitteille ja ”seinille”, muttei niinkään viihtyvyyteen ja siksi he esittivätkin meille toiveen nyt kohteena olevien tilojen sisustamisesta.

Leijonahuone-toimikunnan puolesta

Kimmo Lang

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lataa esite.


TyksPiirustusLogo200

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri