Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tämän vuotinen juhla järjestettiin Loimaan Heimolinnassa 5.12.2015

 DSC8561 Loimaa Tahka 400LC Loimaa/Tähkän jäsenet päättivät järjestää vuosina 2015-2017 itsenäisyyspäiväjuhlat.

Juhliin kutsutaan kunniavieraiksi vielä elossa olevat Loimaan seudun sotaveteraanit ja Lotat puolisoineen tai avustajineen. Itsenäisyyspäiväjuhlan järjestäminen oli ollut menneinä vuosikymmeninä klubin aktiviteettina. Nyt päätimme palauttaa tämän arvokkaan aktiviteetin.

Tämän vuotinen juhla järjestettiin Loimaan Heimolinnassa 5.12.2015. Juuri Heimolinnasta Loimaan miehet lähtivät talvi- ja jatkosotaan. Kutsuttujen veteraanien joukossa oli klubimme kunniajäsen Veikko Kotiranta. Juhlan aikana häntä haastatteli sotavuosien muistoista juhlan juontaja Olli-Pekka Rastas. Veteraaneja ja Lottia avustajineen saapui juhlaan yhteensä 63.

 DSC8502 Loimaa Tahka 400Juhlan suunnitteluun ja järjestelyihin saimme suurta apua ja ammattitaitoa ammatti- ja aikuisopisto Novidan liiketalouden opiskelijoilta ja heidän lehtoriltaan Annikki Puukalta. Juhlassa klubi muisti heidän arvokasta työpanostaan kukilla.

Juhlan aikana kansamme itsenäisyyttä valottivat elävästi puheillaan pres. Hannu Suominen, Loimaan kaupunginhallituksen pj. Teuvo Suominen ja juhlapuhujana prikaatikenraali Olli Nepponen. Juhlasta teki erityisen myös se, että monilla elämän alueilla ansioitunut lion Eino Vepsä lyötiin Arne Ritari-säätiön ritariksi piirikuvernööri Ari Lindellin suorittamana.

Monipuolista ohjelmaa täydensi laadukas pitopöytätarjoilu. Saimme osallistujilta niin juhlassa kuin jälkikäteen paljon myönteistä palautetta. Tästä on hyvä jatkaa.

 

Teksti
Ilkka Uusitalo
2.varapresidentti

Kuvat
Veera Vähätalo

Svenska

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri