Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

LC Turku/Siriuksen kulttuuripolkuohjelma jatkuu

Vuorossa sijoitusilta keskiviikkona 24.3.2021 klo 18.00. Kuten aiemminkin Kultuuripolkumme ohjelmat on suunnattu kaikille A-piirin klubilaisille, heidän ystävilleen ja tuttavilleen. Tilaisuus on maksuton.

AnttiKanervistoHandelsbanken Varainhoidon edustaja, Antti Kanervisto:
”Koronapandemia on viimeisen vuoden aikana muokannut elämäämme merkittävästi. Tärkeintä on ollut minimoida terveysriskit. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme muuttaneet työskentely- ja kaupankäyntitapojamme ja on syntynyt uutta liiketoimintaa. Valitettavasti monet toimialat ovat rajoitustoimenpiteiden takia joutuneet myös ahdinkoon. Samanaikaisesti vaatimukset mm. ilmaston muutoksen ehkäisemiseksi tehtävien toimien kiihdyttämisestä ovat kasvaneet.
 
Myös sijoittajan on viimeistään nyt syytä arvioida, pitääkö hänen muuttaa sijoitustensa tavoitteita ja fokusta."

Tämän kertaisessa esitelmässämme kuulemme Handelsbanken Varainhoidon edustajan, Antti Kanerviston ajatuksia sijoittamisesta vallitsevassa ympäristössä.

Pääpaino on käytännön läheisissä asioissa, kuten oman sijoitustavoitteen määrittely, oman sijoittajaprofiilin hahmottaminen, oman sijoitustyylin valinta jne. Lisäksi kuulemme Handelsbanken Varainhoidon näkemyksiä sijoitusmarkkinoiden tilasta sekä perehdymme vastuulliseen sijoittamiseen, jonka merkitys globaalien ongelmien ratkomisessa voi olla jatkossa yllättävänkin suuressa roolissa.


Käyrä

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä. Kenenkään ei tarvitse pelätä osallistumista, sillä autamme niitä osallistujia, joilla on ongelmia päästä sisään ohjelmaan. Osallistuminen on mahdollista tietokoneella tai älypuhelimella. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa mitään ohjelmaa.

Ilmoittaudu sähköpostiin Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 23.3.2021 klo 17.00. Lähetä ilmoittautuminen siitä sähköpostista, jota haluat käyttää tilaisuuden seuraamisessa tai ilmoita sähköposti erikseen.

 
Arpajaiset: Arvan hinta on 5 euroa ja maksetaan tilille LC Turku Sirius FI41 3131 1002 1912 80. On suotavaa ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa, kuinka monta arpaa haluaa.

LC Turku/Sirius; www.turkusirius.fi
presidentti Kaarina Hakalan puolesta
Hilkka Mäkelä, ZC, klubin tiedottajalogo mv 

Svenska

HelpLinkki

Länkar