Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Ravinnon merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa

Ravintovalmentaja Sirpa Heikkilä (FLT Ravintovalmennus) pitää esitelmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hän korostaa, että ravinnon merkitys kehoomme on uskomattoman suuri ja sen avulla voi vaikuttaa terveydentilaan enemmän kuin tulemme ajatelleeksi.

Ravintovalmennus2.pngRavinnon merkitys kehoomme on suuri ja sen avulla voimme vaikuttaa terveydentilaamme ehkä enemmän kuin uskokaan. Kehomme muodostaa ruoasta sellaisia aineenvaihduntatuotteita millaista ravintoa syömme. Sillä on iso merkitystä, mitä ruokaa syömme, jotta elimistö valitsee kehossamme meille edullisemman biokemiallisen reitin. Ravintovalmennus pohjautuu funktionaaliseen lääketieteeseen, jossa eri tieteen alat ovat merkityksellisessä asemassa: ravitsemus- ja lääketiede, ihmisen fysiologia ja biokemia.

Ravinnon monipuolisuus on tärkeintä: tasapaino proteiinien, hiilihydraattien ja muiden ravintoaineiden välillä.

Heikkilä kertoo siitä, mitä ravintovalmennus on ja mitä asioita siinä kartoitetaan.

 

Katso lisää https://www.fitfood.fi/
Ravintovalmentaja Sirpa Heikkilä
Puh. 040 704 9343;
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä. Kenenkään ei tarvitse pelätä osallistumista, sillä autamme niitä osallistujia, joilla on ongelmia päästä sisään ohjelmaan. Osallistuminen on mahdollista tietokoneella tai älypuhelimella. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa mitään ohjelmaa.

Ilmoittaudu sähköpostiin Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 20.4.2021 klo 17.
Lähetä ilmoittautuminen siitä sähköpostista, jota haluat käyttää tilaisuuden seuraamisessa tai ilmoita sähköposti erikseen. Opastamme, että pääset Teamsiin, jos Sinulla on ongelmia. Ilmoitamme puh.numeron, josta voit pyytää apua, osallistumislinkin yhteydessä

Arpajaiset: Arvan hinta on 5 euroa ja maksetaan tilille LC Turku Sirius FI41 3131 1002 1912 80. Arpajaiset ovat vapaaehtoiset.logo mv 

Svenska

HelpLinkki

Länkar