Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Juhlavuoden kunniaksi palvelua ja lahjoituksia

LC Turku/Lucia vietti 09.04.2022 10-vuotisjuhliaan. Juhlavuotena pienet potilaat ovat olleet merkittävä osa Lucioiden toimintaa.

TYKS:in infektio-osaston lapsipotilaille on hankittu reippauspalkinnot eli leluja, jotka odottavat lapsia heidän vuoteittensa tyynyillä osastolla. Näin on toimittu myös syöpää sairastavien lasten kohdalla. Lelut on luovutettu näiden lasten ja heidän omaistensa yhdistykselle Sykerölle, joka on toimittanut lelut osastolle. Sykerölle on myös lahjoitettu Lucioiden tekemiä sytykkeitä myytäväksi heidän myyjäisiinsä, joissa Luciat avustivat myyntityössä.

Kymmentä vähävaraista perhettä tuettiin ennen joulua 50 euron /perhe ruokalahjoituksilla. Turun ja Kaarinan seurakuntien vaatepisteessä Karderoopissa käytiin useamman kerran silittämässä vaatteita, joita puutteessa olevat voivat sieltä ilmaiseksi hakea.Vanhuksia muistettiin käymällä Vuokkokodin ja

 
Portsakodin pihoilla (Koronan vuoksi pihoilla) laulamassa ja viemässä vähän herkkutuliaisia.

Ennen vuosijuhlaa maksettiin ukrainalaisten avuksi 1 000 euroa ja 200 euroa omaishoitajayhdistykselle virkistystoimintaan. Mikäli tulevalla Lucioiden järjestämällä äitienpäivälounaalla on mukava määrä lounastavia, on tarkoitus lahjoittaa lisää.

Juhlien ohjelmaan kuului mm Riitta Aallon kuvakooste Lucioiden tapahtumista menneiltä vuosilta ja seremoniamestari Merja Lehtilän laatima ja esittämä 10-vuotis historiikki, Arne Ritari – toimikunnan A piirin puheenjohtaja Reino Laine vihki juhlassa Merja Lehtilän lionsritariksi, mikä paitsi kannustaa kaikkia Lucioita toi myös juhlatunnelmaa tilaisuuteen. Puolisomerkin Tapio Lehtilälle kiinnitti piirikuvernööri Eija Kesti.


Kirjoitti Renata Horte

 

RitariMerjaLuciatJaJoulupukki

HelpLinkki

Länkar