Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Hanki kilpailupaketit jo keväällä

Rauhanjulistekilpailupaketit ovat nyt saapuneet verkkokauppaan/tarvikemyyntiin. Lions-klubit voivat tilata rauhanjulistekilpailupaketin 1. lokakuuta mennessä Suomen Lions-liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi.

Rauhanjulistekilpailun teemana on kaudella 2022-2023 ’’Johda sydämellä’’.

1. Sara Vainio

Lapset tietävät, kuinka suuri vaikutus myötätunnolla voi olla. He pystyvät usein ilmaisemaan tätä tunnetta avoimemmin kuin aikuiset. Tänä vuonna kannustamme nuoria tutkimaan ja ilmaisemaan visuaalisesti tulevaisuutta, jossa rauha on mahdollinen, kun johdamme sydämellä.

Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11-, 12- tai 13-vuotiaita 15. marraskuuta. Jokaista sponsoroitua kilpailua kohden pitää ostaa yksi pakkaus. Vain määräaikaan mennessä lähetetyt työt voivat osallistua kilpailuun. Kilpailuaika päättyy piirin osalta marraskuun puolessa välissä. Ilmoitamme tarkan päivän myöhemmin.

Lue lisää kilpailusta https://www.lions.fi/jasenille/kilpailut/rauhanjulistekilpailu/ ja kansainvälisen järjestön kotisivuilta https://www.lionsclubs.org/fi/start-our-approach/youth/peace-poster

Lähtekää innolla mukaan kilpailun sponsoreiksi. Saamme vuosittain upeita töitä nuorilta taiteilijoilta ihailtavaksemme. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja autan tarvittaessa myös käytännön järjestelyissä.

Ritva Raitmaa
MD107A, rauhanjulistekilpailu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
p.0400 112 102

Kuvassa viime vuoden voittajatyö: "Pidetään kiinni toisistamme", Sara Vainio, 12 vuotta, Sauvo.


 

 


 Peace Poster Contest FullColor

HelpLinkki

Länkar