Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Mot lionsåret 2023-2024 – utgångsläget är bra!

Låt oss ta en titt tillbaka på det gångna lionsåret.

Distriktets verksamhetsperiod 2022-2023 har kommit till sitt slut och säsongen gick ganska så bra. Detta trots att två klubbar, LC Kisko och LC Ypäjä/Kate, lades ner i slutet av perioden. Vi fick en ny klubb, LC Naantali Svingi och det ska vi naturligtvis vara stolta över. Vi var det enda distriktet där man lyckades grunda en ny klubb.

Jag lämnar nu över mitt uppdrag i händerna på ett förstklassigt team. Det har varit en stor ära och ett privilegium att få tillbringa lionsåret 2022-2023 tillsammans med er. Ett tack till alla och jag kommer säkert att se er senare vid andra kommande evenemang i distriktet.

Utgångsläget är bra och bara att fortsätta!

Lionsåret 2023-2024 har inletts och för vårt distrikts del t.o.m. med fart. LC Oripää och de många klubbar i vårt distrikt som var med, ordnade ett alldeles fantastiskt OKRA-evenemang, tack alla för det. Som distrikt fick vi också en bra synlighet med temat "Ungdomsutbyte". Vi representerade samtidigt hela den finländska lionsverksamheten och 83000 personer besökte utställningen.


För lionsorganisationen innebär det nya lionsåret två viktiga saker. Lionsportalen, som vi har väntat på sedan den föregående perioden, kommer att öppnas för oss alla i mitten av september.

En större sak är "Mission 1.5", där vi talar om att öka medlemsantalet i lionsfamiljen under de kommande fyra åren. Målet är att nå upp till 1,5 miljoner medlemmar senast den 30 juni 2027. Tonvikten kommer att ligga på att grunda nya klubbar, rekrytera nya medlemmar och inte heller glömma bort LEO-verksamheten. Vi behöver fler händer för att hjälpa dem som är i behov av hjälp.

Låt oss ännu njuta av somriga dagar och blicka framåt mot de kommande evenemangen under hösten.


DG Olli Välimäki och IPDG Pertti Tofferi

 HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki