Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Lionsåret har fått en bra start - låt oss med glädje fortsätta framåt

De första regionforumen har hållits och vår verksamhet har fått en bra start. Vårt distrikts ledningsgrupp, utökad med GAT-teamet och regionordförandena, träffas varje månad. Detta har visat sig vara en funktionerande modell. På det här sättet säkerställer vi en bra planering, för sakerna framåt och ser till att den ömsesidiga kommunikationen fungerar.

Jag har ofta fått frågan "Vad är vårt budskap till klubbarna den här säsongen?". Vi har tre saker som är viktiga och som bär oss vidare.

  • Vi betonar samarbetet mellan klubbarna och vikten av en god stämning i klubbarna.
  • Berätta om serviceverksamheten. Det ger oss synlighet och genomslagskraft. Det här är marknadsföring.
  • Öka förmågan och kunnigheten. Förbundet och vårt distrikt är till för klubbarna. Vilka färdigheter och vilken utbildning behöver ni i er klubb?
PDG Eija Kesti från vårt distrikt har utsetts till förbundets New Voices MD-koordinator för perioden 2023-2026. Eija kommer också att fungera som New Voices-koordinator för vårt distrikt under pågående period. Vi kommer att lära oss mer om detta under perioden


och Eija kommer att utmana oss alla med frågan "Hur ökar vi mångfald och tolerans i klubbens verksamhet". Detta stämmer väl överens med målet för "Mission 1.5", som är att öka antalet medlemmar i lionsfamiljen under de kommande fyra åren.

Vi firar den nationella Det Godas Dag 8.10. 2023 då vi uppmärksammar vår frivilligverksamhet.  Det nationella temat är att ordna Hjälp barnet-Hjälp familjen-insamlingar. Hjälp barnet-Hjälp familjen passar bra in i vår verksamhet. Den här serviceaktiviteten ordnas också av flera klubbar före jul och runt påsk. Med det här är vi ytterligare ett steg närmare till att hjälpa på ett betydelsefullt sätt.


DG Olli Välimäki

 HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki