Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Mot våren och vårsnön – hjälpande händer behövs.

Vi gjorde en hel del värdefullt och betydelsefullt servicearbete kring jul. Tack alla för det!

Nu vänder vi blickarna mot våren. Vi behöver fler hjälpande händer och vi borde alla stanna upp och tänka på vår egen klubbs välbefinnande och på att få nya medlemmar.

Vi är Finlands största distrikt och det vill vi säkert fortsätta att vara. Låt oss ta hand om varandra i våra klubbar och vi ska modigt ta emot nya medlemmar till våra klubbar även under vårsäsongen. Själv tror jag också starkt på styrkan hos klubbar som har både män och kvinnor som medlemmar och jag utmanar klubbarna för bara män att fundera på att ta in kvinnliga medlemmar.

Vårt distrikts tidning Jalopeura håller på att redigeras. Även om deadline för insända bidrag har gått ut, tar redaktionen emot bidrag ända till sista minuten. Låt oss modigt berätta för alla om vår serviceverksamhet.

I början av mars, 9.03.2024, ordnas i Logomo evenemanget "Ungdomar letar rätt på ekonomin" för ungdomar i åldern 15-24 år.


ålet är att locka med 100-150 ungdomar som är intresserade av vardagsekonomi och att förbereda sig för framtiden. Evenemanget arrangeras av LC Turku /Sirius. Evenemanget är gratis för unga och kräver förhandsanmälan. Låt oss sprida budskapet till ungdomar och göra evenemanget betydelsefullt.

Det finns några fantastiska evenemang under vårsäsongen och ett av dem är LionsFesten 13.04.2024. Det här evenemang är till för alla medlemmar med partner. Ett annat trevligt evenemang är Lionsförbundets årsmöte 24-25.5.2024 i Logomo. Kom alla med för att träffas och du kan läsa mer om det kommande årsmötet på webbplatsen.  Vi behöver också hjälp med att organisera evenemanget och din klubb har också fått ett meddelande om behovet och möjligheten.

Låt oss vara öppna, tillmötesgående och tillsammans njuta av vår serviceverksamhet.


DG Olli Välimäki

HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki