Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Aktuellt om fredsaffischtävlingen 2023-2024

Paketen för fredsaffischtävlingen finns fortsättningsvis att få på Lions-nätbutiken, men endast som svensk- och engelskspråkiga. Viktigt är att använda deltagarkoden som hittas i paketet.

Klubbarna kan beställa tävlingspaket fram till 1 oktober från Finlands Lionsförbunds nätbutik www.lionsverkkokauppa.fi. Ännu hinner man delta! Ta kontakt med skolan, berätta om tävlingen, kom överens om deltagande och köp tävlingspaketet!

Tävlingens tema är ”Våga drömma”.

Det bästa arbetet i A-distriktet väljs vid distriktsstyrelsens möte lördag 11.11.2023 och sänds sedan till den nationella tävlingen. Unga som är 11, 12 eller 13 år den 15 november 2023 kan delta i tävlingen. Ett tävlingspaket ska köpas för varje skola som deltar i tävlingen.

Endast arbeten som kommit in inom utsatt tid (11.11.2023) deltar i tävlingen. Läs omsorgsfullt direktiven i tävlingspaketet gällande kraven på tävlingsbidragen!


Klubbarnas leverera de vinnande arbetena från varje skola som man sponsorerat till distriktsguvernör Olli Välimäki eller till distriktsstyrelsens möte 11.11.2023.

Läs mera om tävlingen på https://www.lions.fi/se/for- medlemmar/tavlingar/rauhanjulistekilpailu/ och på vår internationella organisations hemsida https://www.lionsclubs.org/sv med sökordet ”fredsaffischtävlingen”.

Jag ber vänligen att de klubbar som deltar, meddelar till distriktsguvernör Olli Välimäki och undertecknad namnen på de skolor/organisationer som man sponsorerar. Jag svarar gärna på frågor och hjälper vid behov till även med de praktiska arrangemangen.


Se broschyren här

Aktivt deltagande – ännu hinner man delta!

Eeva Harjulahti
MD107A, fredsaffischtävlingen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
GSM. 050 598 5570

 

 

 

HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki