Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Suosittu takakonttikirppis jälleen Metsämäen raviradalla

LC Littoinen järjestää perinteisen takakonttikirppiksen 21.4.2018 klo 11-14 Metsämäen raviradalla. Myyjille portit avataan kello 10. Takakonttikirppis tuo etuja sekä järjestäjälle, ostajille että myyjille. Ostajille on tilaisuuteen vapaa pääsy. Myyjien ja järjestäjien kustannukset ovat alhaiset. Myynti voi tapahtua joko henkilöautosta, henkilöauton perävaunusta tai pakettiautosta. Myyntipaikasta peritään pieni korvaus (henkilöautot 10 €, perävaunut ja pakettiautot 15 €).

Naapurimaassa Ruotsissa takakonttikirpputorit erityisesti raviratojen yhteydessä ovat saavuttaneet valtavan suosion ja suosio on Suomessakin kasvussa. Ennätyskirppiksellä Tukholmassa oli yli 1000 myyjää ja arviolta 10000 ostajaa. Myyjien ja ostajien määrät eivät Suomessa kuitenkaan vielä ole lähelläkään Ruotsin parhaiden tilaisuuksien tasoa.

-Takakonttikirppiksestä on nopeasti tullut LC Littoisen eräs tärkeimmistä aktiviteeteista, vaikka matkaa vielä ruotsalaisten osallistujalukuihin onkin runsaasi, kertoo klubin presidentti Jukka Haroma.

 
LC Littoinen on tullut tunnetuksi mm. toukokuussa järjestettävästä Littoistenjärven ympärijuoksusta ja Littoistenjärven jään paksuuden arvauskilpailusta. Aktiviteeteista saatavat tuotot klubi käyttää ensi sijassa nuorisotyöhön. LC Littoisen takakonttikirppis järjestetään nyt viidettä kertaa. Tavoitteena on, että tilaisuus järjestetään ainakin 2 kertaa vuodessa. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.takakonttikirppis.fi, Facebookista https://www.facebook.com/LionsClubLittoinen/ . Järjestäjät vastaavat mielellään tilaisuuteen liittyviin kysymyksiin.

Pentti JänttiLataa esite PDF-muodossa:

pdf page

HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Facebook A-piiri