Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Se selviää Ypäjällä toukokuussa

Hyvää mieltä, hyvää seuraa ja kiinnostavaa kilvoittelua on luvassa toukokuussa Loimijoki Golfin kentällä Ypäjällä. Loimijoen rantamailla selvitetään ketkä ovat 107 A-piirin parasta a-luokkaa golfin jalossa lajissa vuonna 2018.

LC Ypäjä Kate kutsuu leijonat ja heidän puolisonsa tai seuralaisensa koolle piirin golfmestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään sunnuntaina 20. toukokuuta alkaen kello 9.

Sarjat ovat 0-15 lp/hcp, 15,1-36 pistebogey ja 36,1-54 pistebogey. Lisäksi käydään pisin draivi- ja lähimmäs lippua -kilpailu.
Loimijoki Golfin kauniin 18-reikäisen kentän on suunnitellut legendaarisen Graham Cooken oppeja noudattaen Christian Lagerstedt. Veden lisäksi kenttä saa vaihtelevuutta monimuotoisista metsäsaarekkeista ja maaseudun maisemista.

Kentällä on range, jossa on mahdollisuus lyödä joko nurmelta tai matoilta, chippi- ja pitch-alue, harjoitusbunkkerit ja kaksi puttiviheriötä. Klubilla toimii viihtyisä klubiravintola sekä laadukas proshop. Rakenteilla on myös uusi Par 3- ja frisbeegolfkenttä. Kentän osoite on Jaakkolantie 190, Ypäjä.

 
Ilmoittautua voit näin: Ilmoita nimesi, tasoituksesi, golfseurasi, sähköpostisi, puhelinnumerosi ja lions-klubisi sähköpostilla osoitteeseen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tai voit myös soittaa tai viestittää Sannalle numeroon 050 5716133.

Kilpailumaksu 70€ maksetaan 13.5. mennessä tilille FI55 5539 0220 0183 93, LC Ypäjä/Kate. Maksu sisältää green feen, rangepallot, aamukahvin, keittolounaan ja vesipullon kierrokselle.

Lisätiedot voit kysellä niin ikään osoitteesta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ja lisää tietoa kiinnostavasta kentästä löydät osoitteesta www.loimijokigolf.fi

LoimiJokiGolfLogo logpieniLions Club Ypäjä/Kate

Lataa kilpailukutsu tästä:

pdf page

 

HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Facebook A-piiri