Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Ensi kesän A-piirin nuorisovaihtoleiri keskittyy luontoon ja kestävään kehitykseen

Yksi ensi kesän viidestä Suomessa järjestettävästä nuorisoleiristä pidetään Turussa 1.-11.8.2019 Linnasmäen hostellissa. Paikalle odotetaan n. 30 leiriläistä ympäri maailmaa, ja leirin nimen "Lions Youth Camp The Baltic Sea – Enjoy Unique Archipelago" mukaisesti he pääsevät tutustumaan esimerkiksi upeaan saaristoomme, Kuhankuonon kansallispuistoon, Ruissalon luontoon ja Peltolan siirtolapuutarhaan.

Tutuksi tulevat myös kalastus, kestävä kehitys ja ilman muuta saunominen, myös savusaunassa. Leirin johtajana toimii Marja-Leena Knuutinen ja leirikoordinaattorina Kaija Honka, ja leiriä on suunniteltu ja rakennettu n. 10 hengen voimin pitkin syksyä ja talvea. Leirille avataan kevään aikana omat nettisivut, joiden kautta myös A-piirin klubit pääsevät seuraamaan leirin tapahtumia.

Isäntäperheet ovat nuorisovaihdossa avainasemassa

Leirin lisäksi Suomeen tulevien nuorten vaihtoon kuuluu isäntäperhejakso, ja tähän tarvitsemme nyt paljon lisää perheitä! Isäntäperhejakso on 20.7.-1.8.2019 välisenä aikana (Euroopan ulkopuolelta tuleville 13.7.-1.8.2019).Isäntäperheeksi sopii ihan tavallinen perhe ja yhtä hyvin myös yksinhuol-tajaperhe tai lapseton pariskunta. Optimaalinen tilanne olisi, jos perheessä olisi suurin piirtein samanikäisiä nuoria tai vaihtoon haluava

 
tai vaihdossa jo ollut nuori- tai mikäli perheellä olisi mahdollista ottaa kaksi nuorta, jolloin heillä on seuraa toisistaan. Tärkeintä on avoin mieli ja halu kansainvälistyä. Vaihdon kieli on pääasiassa englanti. Hyvän mielen ja ikimuistoisen kokemuksen lisäksi perhe saakin hienon tilaisuuden harjoitella kielitaitoa, vaatimattomallakin kielitaidolla pärjää mainiosti. Kielitaitoa pääsee mahdollisesti harjoittamaan myös jatkossa, sillä isäntäperheiden ja vaihtonuorten välillä syntyy useasti vuosia, jopa vuosikymmeniä kestävä ystävyyssuhde.

Lisätietoa Lions-nuorisovaihdosta ja isäntäperheasioista www.lions-piiri107a.fi/fi/nuorisovaihto.

Isäntäperheeksi voi ilmoittautua tai kysellä lisää: Riikka Flaaming, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 040-594 3621

Leiristä lisätietoja antavat: Marja-Leena Knuutinen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ja Kaija Honka, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


HelpLinkki

Facebook A-piiri