Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Ansökningstiden har förlängts

Lions miljöpris 2020 är detta exceptionella år ett penningpris. Till följd av detta har ansökningstiden förlängts från det ursprungliga till 31.5.2020. Priset publiceras på Världens miljödag 5.6.2020.

Finlands Lionsförbund och Lejon för rent vatten utlyser ett miljöpris för att hedra 70-årsjubileet av lionsverksamhet i Finland. Vilken insats som helst som har stärkt människans relation till naturen kan föreslås. Förslaget kan också vara en idé om vad som borde göras.

Ansökningar för priset kan göras tills 31.5.2020 på adress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

De två bästa i tävlingen belönas. Beloppet som delas ut är totalt 1000 euro. Genom att lyfta priset till ett penningpris vill Finlands Leo och LC Tapiola understryka betydelsen av miljöinsatser i världen och vårt var och ens ansvar för vår miljö. Finlands Leo vill stöda tävlingen under exceptionella förhållanden i Leo4Greens anda, genom att donera de medel de får via multipeldistriktsavgifterna och därmed hedra periodens miljötema.

Priset kan sökas av klubbarna i Finlands Lionsförbund

Kriterierna för beviljande av priset är följande:

1. Miljöinsatsens betydelse för områdets ekologiska, sociala, kulturella och ekonomiska position.
2. Miljöinsatsens inverkan på verksamheten i människors vardagsliv
3. Kontinuiteten för klubbens miljöaktivitet på orten.
4. Möjligheten för andra klubbar att i sin verksamhet utnyttja samma mönster.

 
Segrande klubb får ett diplom och åt dess representant överräcks ett vandringspris. Priset överräcks vid Finlands Lionsförbunds årsmöte 13.6.2020. I prisjuryn ingår Marjukka Porvari/ John Nurminen Stiftelsen, Arto Iwendorff Norra Österbottens NTM-central, president i Finlands Leos styrelse Kati Jaatinen, Leo Club Jyväskylä/Lohikoski samt från arbetsgruppen Lejon för rent vatten Mika Pirttivaara LC Tapiola och Tiitus Tuohikorpi LC Cosmopolitan.

Kontakter med anslutning till miljöinsats kan sändas per e-post på adress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Initiativglädje med stort hjärta!

FINLANDS LIONSFÖRBUND RF

*) FN:s generalförsamling utlyste år 1972 den femte juni till världens miljödag. Sedan dess har temadagen erbjudit ett årligt fönster för diskussion om miljöns betydelse och nyttan av att skydda naturen, så att denna och efterföljande generationer kan njuta av den. Avsikten med världsmiljödagen är att stimulera människor till åtgärder som bevarar miljön och till att analysera sin egen attityd till naturen.

Karoliina Vilander, EkM
För Lejon för rent vatten – projektchef
Finlands Lionsförbund rf
+358440900912
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.puhtaatvedet.lions.fi


 

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri