Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Lionens internationella Kampanj 100 inleddes i Las Vegas i början av den här perioden.

LCIF:s treåriga storkampanj är en global insats för att minska på risken att unga insjuknar i diabetes. Det andra målet är att få mässling, som är en av de farligaste barnsjukdomarna, under kontroll och t.o.m. helt utrotad. Vi kan gratulera Rotaryorganisationen för deras framgångsrika kampanj för att utrota polio. Vi kan lyckas med att vinna över mässlingen.

De vaccinerade barnen får ett skydd mot sjukdomen men deras vaccinering minskar även på smittorisken hos de som inte är vaccinerade. Med tillhjälp av Kampanj 100 vill vi bemästra och utrota mässlingen.
Jag föreslår att klubbarna utser en egen LCIF-ansvarig i klubben. Hens uppgift är att sätta sig in i vår internationella stiftelses verksamhet och följa med hur Kampanj 100 framskrider.
Kampanjens donationer går via LCIF till det ändamål som klubben valt. På huvudkontoret för man bok över de enskilda klubbarnas donationer. Då klubben kommit upp till en donationssumma på 1000 dollar (ca 850 euro) kan klubben belöna någon av sina medlemmar med Melvin Jones-medlemsskap.

 
I vårt distrikt firar vi en gemensam Storfest, ARS och MJ-fest, på restaurang Aitiopaikka i Åbo.
Vi hoppas att vi får deltagare från alla klubbar! Vi hoppas speciellt på att så många klubbmedlemmar som möjligt kommer att få ett erkännande från sin klubb, antingen som en utnämning till Melvin Jones Fellow eller till ARS-riddare.

Enligt den statistik som kommit från huvudkontoret har många klubbar redan innestående donationsmedel. Ta nu Kampanj 100 upp på agendan och samtidigt får ni med donationerna som gengåva MJF-utnämningar.

Ta kontakt!


Kirsti Seppälä
LCIF-distriktskoordinator
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
tfn 0500 785 108

Text: Pirjo Koskenrouta


PDF ikoni   PDF ikoni
Diabetes och mässling,
vår gemensamma sak i hela världen
  Kampanj100: LCIF Stärker hjälpinsatser

 

 

HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Facebook A-piiri