Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Bästa lionsklubbens kassör

Det har kommit till min kännedom att klubbarna har svårigheter i att skriva ut räkningen på LCI:s medlemsavgifter på MyLCI:s sidor. Problemet tycks vara det att man försöker skriva ut kontoutdraget/räkningen från fel ställe.

På den bilagda PDF-bilagan ser du varifrån man kan skriva ut kontoutdraget/räkningen.

Man borde under januari betala medlemsavgiften till LCI för halvårsperioden januari-juni. Betala helst 5 dagar före månadsskiftet så att din betalning hinner noteras i LCI:s reskontra före körningen av månadsskiftets kontoutdrag.

Notera att kontoutdraget inte kommer som brev på posten om du inte har begärt det (klickat på bestämd plats på kontoutdragssidan) utan kontoutdraget/räkningen ska man själv ta ut det från MyLCI:s sidor.

 

Betala inte någonting om det framför summan står CR. Det betyder att din klubb har innestående medel hos LCI.

På länken nedan hittar du på distriktets sidor betalnings- m.fl. anvisningar för kassören. Observera att då du betalar en SEPA betalning i euro till LCI:s bankkonto i London behöver du inte, avvikande från LCI:s direktiv, sätta ut någon BIC-kod. Uppgifterna om betalningsmottagaren kommer automatiskt då du har fyllt i det rätta kontonumret. Det här betalas i nätbanken till LCI:s IBAN kontonummer alldeles på samma sätt som vilken som hels inhemsk betalning. I nätbanken – man går alltså inte in på någon sida för utlandsbetalningar.


https://www.lions-piiri107a.fi/fi/jasenkeskus/talous/ohjeita-rahastonhoitajille

Reijo Vaura
Lions-distrikt 107A kassör (CT)

pdf page

HelpLinkki

Länkar

 APiirinVuosikokousVK2024LinkkiPalkki

2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLionsnätbutik

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki